stötvågsbehandling
Om du har skador och och besvär i senor och muskelfästen, så kan stötvågsbehandling som behandlingsmetod vara ett bra val för dig. Du kanske känner till stötvågsbehandling under andra namn såsom tryckvårdsbehandling, Extracorporeal Shockwave Therapy (ESWT) eller Radial Shockwave Therapy (RSWT). Om du bor i Stockholm och känner att du har problem med ditt skelett, dina muskler eller senor, då kan det hjälpa att söka en stötvågsbehandling inom Stockholm stad, och då kan Naparatdoktorerna stå till tjänst.

Naparatdoktorerna har kontor i Skärholmen, Bromma och Farsta, och ger även ut andra behandlingar som naprapati, akupunktur, massage. Viktigast av allt, Naparatdoktorerna har sedan 2004, tagit hand om stötsvågsbehandling i Stockholm och deras klinik i Skärholmen var en av de första i Sverige att behandla sina patienter med stötvågningsbehandling.

Hur går stötvågsbehandlingen till?

Det första som Naparatdoktorerna gör innan de behandlar dig med stötvågsbehandling är en undersökning för att ta reda på mer om din skada, vad det är för typ av skada och vart den är lokaliserad. Man brukar behöva upprepa stötvågsbehandlingen fyra till fem gånger i veckan, men behandlingen tar inte mer än 10 minuter och du får lov att antingen sitta eller ligga ner under behandlingen.

Doktorerna kommer sedan att applicera en vattenbaserad kontaktgel mellan munstycke och hud för att kunna ge maximal effekt av stötvågorna. Dessa stötvågor bidrar till en läkningsprocess genom att öka din vävnadsåterbyggnad, blodgenomströmmning och den cellmetaboliska aktiviteten i din kropp, samtidigt som stötvågorna bryter ner förkalkningar och ärrvävnad i dina senor och muskelfästen. Om du känner att du behöver stötvågsbehandling och bor inom Stockholm, då kan du boka tid hos Naparatdoktorerna via deras webbplats, telefon eller e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *