Sambla lån

När det kommer till kostnad för film, så beror den på en mängd faktorer som exempelvis på vad du ska producera för filmtyp. Du kanske har en fundering att hitta ett billigt blancolån för att lösa denna kostnad för ditt projekt. Ett blancolån, är ett lån utan säkerhet. Denna form av lån kan du använda till precis vad du vill. Det kan vara att du behöver betala kostnader för en film du tänkt göra, reparera bilen, åka på semester eller att du har oväntade utgifter. Att producera filmer kan uppgå till enorma kostnader och kräva externa finansiärer utöver lån.

När du tar ett blancolån, så kan summan variera. Det beror på vilken kreditgivare du får lånet hos. Det är bra att jämföra olika lån, så att du får ett som har bra ränta samt med en hållbar återbetalningstid. Det går att enkelt att jämföra online till exempel på sidor som samlat flera banker på ett och samma ställe!

Få pengar till filmkostnader

Om du ska spela in en film, så tillkommer en mängd olika kostnader. Du kanske inte har sparat, utan behöver hitta ett billigt blancolån för att komma igång med ditt filmskapande. Det kan du lösa genom ett lån via nätet på sajter som har samlat en mängd kända långivare som erbjuder lån på mellan 5000 upp till hela 500 000 kr, och det på ett enkelt sätt.

Om du går via lånesidor online så behöver du bara fylla i dina personuppgifter, samt hur mycket du vill låna och vad du har för inkomster. Sedan kommer du att få förslag på lån från 20 olika banker. Det gör att du smidigt kan se vem av dem som erbjuder bäst lån med bäst ränta. För din del är det därmed fördelaktigt att låna på detta sätt. Dessutom, så blir det bara en enda kreditupplysning, som alla banker tar del av.​​

Kreditkort är lämpligt för löpande utgifter

Det finns flera olika kreditkortEtt kreditkort är en typ av kontokort men har även en kredit. Namnet har kommit till på grund av att kortet är förenat med en kredit hos den kortutgivande banken, som kan betalas av antingen i sin helhet, eller i fler omgångar. Precis som med övriga kontokort betalar kortföretaget handlaren och fakturerar i sin tur kortinnehavaren. Själva kortet är vanligen utformat som ett fysiskt plastkort med en magnetremsa och ett datorchip. Vissa lyxigare kreditkort kan vara tillverkade i metall.

En del kreditkort har ingen fysisk form utan består endast av en kredit hos den kortutgivande banken och ett kortnummer som används vid ett köp. Även andra typer av kort finns, till exempel inbyggda i en telefon. Det kan även kallas kreditkonto.

När du använder kreditkort får du varje månad en faktura på de köp som du gjort på kreditkortet under den aktuella perioden. När fakturan kommer kan du antingen betala hela beloppet direkt utan ränta och avgifter eller så kan du delbetala fakturan och skjuta upp en del av skulden och därmed nyttja din kredit. När du gör detta får du betala en ränta på det belopp där du utnyttjar krediten. Kredittiden varierar från kreditkort till kreditkort. Vanligtvis måste man betala en viss del varje månad.

Var kan man använda kreditkort?

I stort sett alla butiker och restauranger tar i dagsläget emot betalning med kreditkort. Även taxi, bussar och liknande. De flesta vill inte ha någon kontanthantering så att använda kreditkort ses oftast enbart som något positivt. Tack vare funktionen att blippa så går det snabbt och enkelt att betala mindre köp utan att ange någon kod.

Några vanliga kreditkort:

  • GE Money Bank – kreditgräns 100 000
  • Resurs Bank – kreditgräns 100 000
  • re:member card – kreditgräns 100 000
  • American Express – kreditgräns 250 000
  • Travel Card Sweden – kreditgräns 100 000
  • Marginalen Bank – kreditgräns 60 000
  • Ica Banken – kreditgräns 100 000
  • MasterCard – kreditgräns 100 000
  • Visa – kreditgräns 200 000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *