En ecigg är en elektronisk cigarett där du, med hjälp av vätska, andas in ånga. Vätskan kan innehålla nikotin för den som önskar, men går även att köpa helt nikotinfri. Att köpa ecigg i Stockholm är absolut ingenting som är svårt och man hittar produkterna i ett flertal olika affärer. Vill man hellre köpa in sin ecigg via webben, kan man enkelt använda sig av sökord som billiga ecigg Stockholm och på så vis få fram de bästa produkterna till de bekvämaste priserna.

Rökfri vardag med ecigg

När man har tagit beslutet att sluta röka är det viktigt att man gör upp en bra plan för sitt rökstopp. Har man rökt väldigt länge kan det vara bra att sätta ett datum cirka 2 veckor fram i tiden, så att man fysiskt och psykiskt hinner förbereda sig på sitt nya, rökfria liv. Här kan det vara bra att ta hjälp av internet och på så sätt informera sig själv om de eventuella besvär man kan behöva bemöta.

De människor som har valt att ta hjälp av en ecigg menar att detta har gjort rökstoppet betydligt enklare. För det första så känns det som en vanlig cigarett att hålla i, men också själva inandningen simuleras till en riktig cigarett. Ångan andas in precis som om du skulle ta ett vanligt bloss och andas sedan ut på precis samma sätt. Välj att köpa din ecigg som den är eller satsa på ett komplett startkit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *