Redovisning

Om du behöver hjälp med bokföring i Bromma är Marianne Milde rätt person för dig. Hon driver MM Culture & Admin som du hittar genom att gå in på http://www.appelvikensredovisning.se/, där hon kan hjälpa dig som kulturarbetare med redovisningen och bokföringen i Bromma. Inom kategorin redovisning ingår allt ifrån bokslut, deklarationer samt fakturering.

Oavsett vilken typ av hjälp du behöver kan Marianne Milde hjälpa dig. Hon hjälper dig även med notskrivning och andra musikaliska tjänster om det är det som du är i behov av. Du kanske har ett nystartat företag inom kultur som du inte riktigt vet hur du ska driva. Oavsett om du vill att Marianne Milde gör hela jobbet åt dig, eller om du vill lära dig hur du gör det själv finns hon där.

Redovisning

Redovisning är ett ämne som många har ångest inför. Det är viktigt att allt blir rätt och att man varken betalar för lite eller för mycket. Om du anlitar Marianne Milde ser hon till att allt blir rätt angående din bokföring i Bromma. Hon har erfarenhet av detta och företaget har varit aktivt ända sedan 2008.

Du kan givetvis boka en kostnadsfri konsultation med Marianne Milde direkt på hennes hemsida, såväl som att gå in i hennes kalender och boka ett möte så godkänner hon det om det passar henne. Då kan ni diskutera vad det är som du vill ha hjälp med angående din bokföring. Ni kan även ses och ta en fika i Bromma om det är så du föredrar att sköta det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *