Eftersom att Prideparaden är en plats för alla så har det också blivit en otroligt härlig och stor folkfest som man absolut inte vill missa att delta i. Förra året så var det 50 000 härliga människor som deltog i paraden samtidigt som 500 000 åskådare var där på gatorna för att fira och vara med denna dag.

Ordningsregler för allas trevnad.

Självklart är det viktigt att man sköter sig enligt de anvisningar som finns från paradledningen, gruppledaren samt sektionsledaren för att alla ska få en bra dag utan skador, nedskräpning och tråkigheter. Under tiden själva paraden pågår är det alkoholförbud då man deltar i den. Det är även förbjudet att kasta saker från ert prideflak eller det fordon man åker i paraden, därför är det ingen bra idé att kasta konfetti eller glitter, trots att det kan kännas lockande.

Dock är det okej att lämna ut saker till åskådarna, alltså sådant som inte leder till nedskräpning av platsen. Något som många väljer att ha, vilket känns rätt självklart när det är fest på gång, det är att ha musik på sitt prideflak. Det är helt okej, bara man anmäler att man ska spela musik på sitt fordon innan paraden sätter igång. Det är även vissa föreskrifter som man måste följa här. Men har man bara respekt, följer de anvisningar som finns för allas säkerhet och trevnad samt tar med sig sitt bästa humör kommer detta bli en otroligt rolig parad med massor av olika och originella prideflak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *