Hyr ett prideflak och delta i paraden!

Stockholm Pride Parade består av mängder av olika prideflak, i en enda lång härlig parad. Även du kan vara med i denna parad, genom att hyra prideflak. Med ett prideflak kan du och ditt företag eller din förening vandra eller åka med och visa upp er, på ett sätt ni inte trodde var möjligt. Pride paraden är något som sker varje sommar och det lockar många människor. 

Dels för att titta på paraden men även för att vara med på ett eget prideflak. Om inte har ett eget flak att använda för denna paraden, så går det som sagt bra att hyra ett. Med det kan ni även få flera tillbehör som ni kan behöva, som högtalare, mikrofoner och mycket mer.

Var med i Pride Paraden på eget flak

Om du vill hyra prideflak, så kan du lägga till ett högtalarpaket. Det finns flera olika att välja mellan. Det går att få med mixerbord, mikrofoner samt en ljudtekniker! När ni hyr ett prideflak så ingår det även en chaufför som kör det åt er. Dessutom ingår även drivmedlet, samt städning av prideflaket efteråt. 

Att delta i Pride är en fantastisk upplevelse. Sträckan som körs eller man går med på, är cirka 4 kilometer. Vill ni delta på ett prideflak så förutsätts det att ni följer de ordningsregler som är uppsatta så väl som att ni godtar deras värdegrund! Hyr ett flak redan nu och börja planera inför paraden som sker i slutet av sommaren!

Posted in Event | Comments Off on Hyr ett prideflak och delta i paraden!