Börja en internationell karriär med hjälp av en bartenderutbildning i Stockholm

Bartenderutbildningen i Stockholm är i grunden uppbyggd på ett pedagogiskt sätt. Alla de grundläggande kunskaperna som krävs för att professionellt kunna utöva yrket på internationell nivå gås metodiskt igenom av de erfarna lärarna. Lärarna finns tillgängliga under hela utbildningen och bjuder även på handledning efter den avslutats. Kurserna som erbjuds på bartenderutbildningen i Stockholm är välorganiserade och antalet deltagare är litet för att varje enskild elev skall få den individuella rådgivning de behöver. För att utbildningen skall gå så tryggt och enkelt till som möjligt poängteras att lärarna finns till hands dygnet runt om det uppstår några frågor eller problem.

Ambitionen med bartenderutbildningstockholm är att hålla en hög internationell standard, vilket möjliggör att man efter examen kan arbeta som bartender var som helst i världen. Faktum är att det inom branschen finns skepsis jämnt emot nyutexaminerade bartenders, men målsättningen med undervisningen är att samtliga elever skall kunna imponera på deras framtida arbetsgivare.

Redovisningsbyrå hjälper eleverna utveckla nattlivet.

I de fullt utrustade kurslokalerna finns de allra modernaste tillbehören som bidrar till att ge regelrätt utbildning i alla moment som yrket består av. Under hela utbildningen uppmanas dock eleverna även till att reflektera över olika typer av innovativ nattlivsverksamhet. Därför samarbetar skolan med en redovisningsbyrå i Stockholm som hjälper till genom att undervisa i olika administrativa strukturer på sidan av bartenderstudierna. Genom att också lära sig om bland annat bokslut och momsdeklarationer har eleverna efter sin utbildning goda grunder att stå på om de vill starta ett eget företag.

Eftersom en välutbildad bartender kan arbeta i princip var som helst i världen fästs stor uppmärksamhet vid att eleverna på bartenderutbildningen i Stockholm får kunskap i olika kulturer och gästmentalitet. Samtliga lärare har över 10 års erfarenhet från världens alla hörn och har under sina karriärer arbetat inom nästan alla poster i branschen. Med andra ord erbjuder bartenderutbildningen i Stockholm sina elever chansen att i framtiden kunna påverka verksamhetsområdets utveckling och skapa ett framgångsrikt yrkesliv.

Posted in Utbildningar | Comments Off on Börja en internationell karriär med hjälp av en bartenderutbildning i Stockholm